Jeg lånte for et par år siden, efterhånden, en ordentlig stak æblekasser af min mor og hendes mand. Dengang blev de brugt til en hjemmebygget reol, men efterhånden har de spredt sig rundt i lejligheden og bliver brugt til lidt af hvert. Jeg var så heldig at kunne låne nogle, men heldigvis bliver de solgt i de fleste byggemarkeder og de kan virkelig benyttes til alverden ud over selvfølgelig æbler.

aeblekasser-1 aeblekasser-2Flere af dem fungerer stadig som reol på den ene eller anden måde. Enten til sko, bøger, LP’er, blomster, lysestager eller lignende. Men én er røget på terrassen og fungerer nu som plantekasse til forskellige krydderurter. En anden bruger jeg til opbevaring af huer, vanter og cykelhjelme. Æblekasser kan bruges til virkelig mange formål og er man ikke stor fan af det rå træ, som jeg selv, så kan de også sagtens males.  Er jeg den eneste der har lejligheden fyldt med æblekasser?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment