Jeg lånte for et par år siden, efterhånden, en ordentlig stak æblekasser af min mor og hendes mand. Dengang blev de brugt til en hjemmebygget reol, men efterhånden har de spredt sig rundt i lejligheden og bliver brugt til lidt af hvert. Jeg var så heldig at kunne låne nogle, men heldigvis bliver de solgt i de fleste byggemarkeder og de kan virkelig benyttes til alverden ud over selvfølgelig æbler.

aeblekasser-1 aeblekasser-2Flere af dem fungerer stadig som reol på den ene eller anden måde. Enten til sko, bøger, LP’er, blomster, lysestager eller lignende. Men én er røget på terrassen og fungerer nu som plantekasse til forskellige krydderurter. En anden bruger jeg til opbevaring af huer, vanter og cykelhjelme. Æblekasser kan bruges til virkelig mange formål og er man ikke stor fan af det rå træ, som jeg selv, så kan de også sagtens males.  Er jeg den eneste der har lejligheden fyldt med æblekasser?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment