En køkkenrulleholder er måske ikke det man først lige tænker over, når man skal indrette sit hjem, selvom den i mange hjem egentlig er ret vigtig, til snotnæsen, mad om munden eller lignende. Jeg så den anden dag, den fineste Neon Living køkkenrulleholder – og jeg var med det samme solgt!

Hjemme hos mig står der en helt standard udgave fra Ikea, som røg med i kurven, en af de mange gange jeg har været forbi og shoppe til boligen. Den er ikke synderligt køn, men fungerer jo fint til formålet, så indtil nu har jeg ikke tænkt videre over at skulle anskaffe mig en anden – men efter at have set hvor fin min venindes Neon Living køkkenrulleholder er, kan jeg simpelthen næsten ikke lade være med at købe en selv.

orange // sort // pink

De fine Neon Living køkkenrulleholdere findes i mange utrolig fede farver og selvom jeg kun har set min venindes i blå ’in real life’, er jeg sikker på de andre er lige så flotte. Udover de virkelig flotte farver, syntes jeg også det er super smart at køkkenrullerne fra Neon Living nærmest skjuler køkkenrullen. For selvom en køkkenrulle er dejlig nem at have stående på spise- eller køkkenbordet, så er selve rullen jo ikke synderligt køn.

hvid // turkis

Hvis jeg skulle vælge en favorit Neon Living køkkenrulleholder, må det nok være den hvide – eller måske den turkise. Det er simpelthen for svært at vælge bare én! Jeg tror jeg hælder mest til den turkise, fordi den hvide nok bliver lidt for kedelig i længen –  men måske jeg lige skulle høre kæresten til råds, før jeg investere i en. Har i en favorit blandt de fede Neon Living køkkenrulleholdere?

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment