Vi bliver indenfor samme kategori som sidst, hvor jeg skrev lidt om og viste jer forskellige vaser. Denne gang har jeg været på jagt efter, hvad der er at finde af skåle online. Der findes nemlig rigtig mange flotte skåle, og ligesom med vaserne ejer jeg stort set ingen. Det er selvfølgelig det man kalder et luksusproblem, og jeg skal skam også nok overleve uden en skål eller to, men derfor må man jo godt kigge lidt! Der findes mange skåle derude – virkelig mange, og det var svært at vælge dem ud, der skulle med i indlægget her, men here we go.

Inspiration til køb af din næste skål

Jeg har selv en personlig favorit – nemlig den sorte der minder lidt om en skal. Den er fra Norr11, og hvis i spøger mig, helt fantastisk – og by the way er der rigtig mange af deres ting, der bare er skønne. Så hvis i tør, vil jeg helt sikkert forslå, at i slår et smut forbi deres webshop. Har i en favorit skål?

 Alvar Aalto //  Norr11 //  Muuto //  Norr11

 Louise Roe //  Muuto // Norr11 // Normann

– Indeholder affiliate links – 
Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

3 Comments

Write A Comment