Jeg har ikke meget andet end lige det nødvendige når vi snakker skåle, vaser, krukker osv. fordi jeg har boet lidt her og der de sidste par år, og derfor alligevel har haft de fleste af mine ting opmagasineret. Nu er der dog kommet lidt mere ro på boligsituationen, og i hvert fald de næste 1,5 til 2 år er planen at blive boende, hvor jeg bor nu.

Jeg tror egentlig kun jeg ejer en af de helt almindelige glas vaser fra Ikea, og selvom den selvfølgelig er rigtig fin, kunne jeg nu godt finde på at investere i en fin ny keramik vase – for hold da helt fast der er mange flotte!

Ferm Living // Normann Copenhagen // Kähler
Jeg har fundet et lille udvalg af vaser, som jeg på ingen måde ville være ked af at klikke i min retning. Den lækre guld polygon vase fra Ferm Living er virkelig smuk, hvis i spørger mig, og jeg tror den ville gøre sig godt ud på mit spisebord, med en kæmpe buket sommerblomster i. Kähler laver jo også et væld af smukke vaser og andre lækre sager, og jeg syntes især deres gule farve er virkelig flot. Jeg har på ingen måde besluttet mig for hvilken model det skal være endnu, men syntes egentlig den lille her, er meget lækker. Har i en favorit blandt Kählers mange vaser?

Menu // Muuto // Munio
Måske kunne det også være meget fornuftigt med en vase i en hel neutral farve, som f.eks. den fra Muuto, for selvom den er helt hvid, er den på ingen måde kedelig! Jeg elsker at den er så anderledes, og et helt kunstværk i sig selv og den vil jeg bestemt gerne eje! Desværre syntes min kæreste ikke den er et hit – han er mere til den helt enkle med stadig lidt rå vase fra Menu. Jeg syntes idéen med at bruge både glas og beton er super lækker, men jeg ved dog ikke hvor vild jeg er med selve vasen – i hvert fald ikke i forhold til nogle af de andre. Måske vi skulle finde en helt tredje!?

Normann Copenhagen // House Doctor // Kähler
Som i nok kan høre har jeg utrolig svært ved at beslutte mig. Har i én favorit af disse flotte vaser? Jeg syntes sørme det er svært at vælge, men jeg har nu et eller andet for mit første valg – guld vasen fra Ferm Living. Jeg ved ikke hvad det ender med, men det kan nok ikke gå helt galt, for jeg syntes i hvert fald alle vaserne her er super flotte!

– Indeholder affiliate links – 
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

  1. Pingback: Ny skaal? | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

  2. Pingback: En flot Bloomingville vase? - få inspiration til en ny vase ll Vinterfryd.dk

Write A Comment