Eller for at være helt ærlig er det en måneds tid siden jeg så blev opmærksom på bogen og den lille introduktions video dertil – så helt splinterny er den ikke. Jeg ville faktisk have ventet med at skrive om den, til jeg sad med bogen i hænderne, men da der går lidt endnu, syntes jeg i skulle have chancen for at se den lille video her, og få et tip til hvor i selv kan købe bogen.

Jeg syntes den lyder ENORMT spændende og der er slet ingen tvivl om at den skal på min boghylde. Der går nok noget tid før jeg får den læst, da jeg ikke tror det ville være klogt at købe den mens jeg skal lave hovedopgave, men når den er læst skal der selvfølgelig nok komme en anmeldelse her på bloggen! Jeg har søgt lidt på nettet for at se hvor den var billigst at købe og fandt den til 270 kr. i Stereo Studiet – find den lige her. Kunne i finde på at købe ’ Forever the new tattoo’? 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Pingback: Wes Lang på Aros | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment