Det er altid lækkert at forkæle sit kamera med lidt lækkert nyt – og denne gang er det blevet til et lille fikst objektiv og en fjernudløser. Objektivet har jeg haft i en lidt mere fancy udgave, som jeg endte med at sælge, fordi jeg ikke fik brugt det nok. Det har jeg selvfølgelig fortrudt siden, og har derfor nu investeret i et nyt – i en lidt billigere udgave.

Det næste køb indenfor denne kategori bliver formentligt et nyt kamera, og der går nok en rum tid før det kommer til at ske – for lige nu er den konto desværre næsten gået i nul! Heldigvis er mit nuværende udstyr da heldigvis nogenlunde, så jeg skal skam nok klarer den, imens jeg drømmer lidt. Drømmer i også om et nyt kamera?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment