Det er altid lækkert at forkæle sit kamera med lidt lækkert nyt – og denne gang er det blevet til et lille fikst objektiv og en fjernudløser. Objektivet har jeg haft i en lidt mere fancy udgave, som jeg endte med at sælge, fordi jeg ikke fik brugt det nok. Det har jeg selvfølgelig fortrudt siden, og har derfor nu investeret i et nyt – i en lidt billigere udgave.

Det næste køb indenfor denne kategori bliver formentligt et nyt kamera, og der går nok en rum tid før det kommer til at ske – for lige nu er den konto desværre næsten gået i nul! Heldigvis er mit nuværende udstyr da heldigvis nogenlunde, så jeg skal skam nok klarer den, imens jeg drømmer lidt. Drømmer i også om et nyt kamera?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment