Jeg er super glad for mit nuværende sofabord, som er en gammel træ kabeltromle, men jeg har brug for, at der skal ske noget nyt i sofa afdelingen og da jeg ikke lige har råd til at bytte sofaen ud, tænker jeg at sofabordet kunne være en idé. Problemet er så bare lige hvad det skal skiftes ud med, og derfor har jeg været på inspirations jagt.sofabord1 sofabord4Jeg har som altid benyttet mig af Pinterest, som jo er genial hvis man har brug for, at blive inspireret og blive spækket med nye idéer. Jeg har selv haft flere idéer i hovedet og efter, at have surfet lidt rundt og set hvad geniale idéer andre har, kan jeg ingen måde beslutte mig!

sofabord2 sofabords inspirationJeg vil allerhelst have en gammel skibskiste eller lignende, men da den skal have et helt bestemt look, lidt ligesom billedet herover, så bliver det nok lidt af en opgave – har i hvert fald i formået at finde den endnu! Jeg tror det ender med en kombination af to eller tre små finurlige borde eller skamler, så jeg kan flytte lidt rundt på dem fra tid til anden. Så er det bare lige med at finde de rigtige. Tænker umiddelbart noget råt træ, malet træ og messing, men nu må vi se hvad jeg falder over til sommerens loppemarkeder. Håber i kunne bruge denne sofabords inspiration til lidt.

Hvordan ser jeres sofaborde ud?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment