Jeg har sat mig for, at jeg vil blive bedre til at besøge og købe skønne ting til hjemmet, i de mange hyggelige boligbutikker i Århus. Jeg er tilbøjelig til, at handle meget online og selvom det i nogle tilfælde også giver mest mening, så bliver jeg enormt inspireret af at besøge butikker og ser nye spændende produkter, jeg ikke kan finde online.

Balsalen Balsalen-1Og det gjorde jeg bestemt også, da jeg besøgte Balsalen for et par uger siden. Butikken ligger på Frederiksgade inde i den hyggeligste baggård og, efter at have fulgt butikken på Instagram i efterhånden et godt stykke tid, haft lyst til at kigge forbi.

Er du på jagt efter smuk keramik, skønne kurve i alverdens størrelser, farvestrålende gulvtæpper eller noget helt andet lækkert til din bolig, så er den lille butik et besøg værd. Den søde ejer Trine er virkelig behagelig og hun udvælger nogle fantastiske ting, som man ikke ser andre steder. Noget jeg altid er stor fan af!

Balsalen-2 Balsalen-4 Balsalen-3Efter at have taget en masse billeder og snakket med Trine om hendes skønne butik, gik selv hjem med en tung pose fyldt med nye tallerkener. Selvom min arm var godt træt da jeg kom hjem, kunne jeg snildt have købt meget mere. Jeg overvejer stadigvæk en kurv dernedefra til en af mine mange planter!

Har I besøgt Balsalen?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment