Der er sket lidt nye ting i mit liv i løbet af de sidste par dage og bloggen har derfor også stået lidt stille.

Julen og juledagene blev fejret med både min egen samt min svigerfamilie og selvom det kan være lidt hårdt med julemad og familie tam tam fire dage i træk, så var det en passende lejlighed til at få set alle og sagt ordentligt farvel.

Min kæreste og jeg har nemlig trukket teltpælene op og pakket hele vores liv ned i papkasser og taget til Langtbortistan – nærmere betegnet Sydøstasien hvor vi skal rejse rundt, bo og arbejde i hele 2016. Vi starten på øen Lombok i Indonesien hvor vi ankom i går aftes!

Lombok

Vinterfryd forsætter selvfølgelig, som den altid har gjort dog nok med nogle få ændringer, da det nok hverken bliver til mange boligindkøb, større boligprojekter eller mulighed for at rokere rundt i lejligheden i tide og utide, i løbet af min tid på farten. Jeg har selvfølgelig planlagt lidt hjemmefra og har desuden en masse nye idéer til indholdet, som jeg glæder mig til at dele med jer. Selvom der nok skal komme lidt indlæg med et eksotisk præg af og til, så forbliver fokusset dog stadig på bolig og tattoos!

Hvis i har lyst til at følge med i min kærestes og mit eventyr med at rejse rundt og nyde livet, så er der bestemt også mulighed for det. Vi har nemlig lavet en fælles rejseblog hvor i dagligt kan læse lidt om hvad vi oplever på vores vej!

Bloggen som hedder Justbrowsing er vi så småt begyndt at fylde op med en masse guides, indlæg osv., men den er dog stadigvæk meget spæd!

Ser frem til at blogge fra varmen!

Rigtig god bagjul og glædeligt nytår til jer alle.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

Write A Comment