Siden jeg flyttede sammen med min kæreste i hans lejlighed, har der været en hel del udskiftninger her og der. Lejligheden har været lejet ud til mange forskellige igennem tiden, hvilket har medført at mange ting er blevet efterladt. En af de ting der blandt andet var der, da jeg flyttede ind var gardiner og gardinstænger. Noget jeg faktisk har været ret så glad for, da jeg syntes det er virkelig svært at finde gardiner, og fordi der i forvejen var nogle har jeg ikke været nødt til hurtigt at købe nogle nye.

– Se hele Zalandos udvalg af gardiner lige her –

Gardinerne fungere til fulde, men jeg kan ikke lade være med at gå og tænke lidt på at skifte dem ud, til noget lidt nyere og ensartede – da de eksisterende nemlig er forskellige fra rum til rum. Gardinstængerne tænker jeg at male, for de er egentlig meget simple, og ville sagtens kunne fungere med nogle nye gardiner på. Desuden gør det også købet lidt billigere, hvilket jeg kunne forestille mig min kæreste sætte pris på – da det nok er ham der kommer til at betale.

Zalando Home // Gözze // Gözze // Apelt
Jeg overvejede til en start, at sy de nye gardiner selv, men efter at have kigget lidt på nettet, fandt jeg frem til flere gardiner til en virkelig fornuftig pris – så det med at sy selv har jeg lagt på hylden igen. Som nævnt før syntes jeg det er utrolig svært at finde gardiner, men jeg syntes faktisk det er lykkedes mig at finde nogle ret flotte af slagsen her – syntes i ikke?

CALANDO // Zalando Home // Zalando Home // Schöner Wohnen
Jeg kan bedst li´ når gardiner er lyse og lidt afdæmpet i det, hvilket de udvalgte her, nok også bærer præg af. Dog har jeg forsøgt at få lidt for en hver smag med, hvilket jeg håber er lykkedes. Nu når i kender min smag kommer det nok ikke som nogen overraskelse hvilke af disse gardiner jeg har som favoritter. Jeg har ikke valgt en førsteplads endnu, men min top tre er uden tvivl, det flotte gardin fra Zalando Home med de mange fine små tegninger på, CALANDO’s City gardin og sidst men ikke mindst gardinet med zigzag mønstret også fra Zalando Home. Jeg tror det hælder mod gardinet fra CALANDO, men jeg har ikke helt bestemt mig endnu, og så må jeg desuden nok hellere lige høre kærsten, inden jeg svinger hans dankort. Har i en klar favorit blandt disse gardiner, eller har i også ligesom mig, svært ved at vælge kun ét?

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Inspiration til valg af pyntepudebetræk på Vinterfryd.dk | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment