Zalando er nok mest kendt for at sælge en hulens masse lækkert tøj, men lidt til boligen har de faktisk også. Så når du nu alligevel skal ind og kigge på noget nyt og lækkert sommertøj, syntes jeg du skal slå et smut forbi deres  flotte bolig tilbehør.

Især indenfor tekstil, har de super mange flotte og ikke mindst billige produkter. Blandt andet har jeg skrevet lidt om deres store udvalg af gardiner lige her. Jeg er personligt stadigvæk på udkig efter gardiner til hele lejligheden, men tænkte det kunne være lækkert med en par nye pyntepudebetræk til puderne i sofaen, nu når jeg alligevel var i gang.

– Se hele Zalandos udvalg af pyntepudebetræk lige her – 

Jeg har ikke rigtig nogen idé om, hvilke slags pyntepudebetræk jeg egentlig går efter, da jeg også håber meget på en ny sofa indenfor den nærmeste fremtid. Men da jeg første kom til at kigge på Zalandos udvalg, tror jeg alligevel ikke det bliver så svært, at finde nogle der kan pynte i sofaen.

Proflax //SPENCER // Magma
For de har virkelig mange rigtig flotte pyntepudebetræk, og det her er kun en brøkdel af dem. Jeg kan godt li’ der er lidt spræl på stoffet og derfor har jeg blandt andet valgt det flotte og farvestrålende fra Proflax. Syntes i ikke det er super flot?

pyntepudebetræk5 pyntepudebetræk1 pyntepudebetræk4
Tom Tailor // Color Kitchen // Magma
I får lige lidt flere flotte pyntepudebetræk med på vejen, men jeg syntes bestemt også i skal smutte forbi og se resten af udvalget lige her – for der er virkelig mange fine! Jeg ved ikke hvilket jeg ender med at klikke hjem, sammen med et par nye gardiner, men måske det blev pyntepudebetrækket fra SPENCER eller Proflax. Hmmm eller måske et helt tredje? Har i et favorit pyntepudebetræk?

Hvis du foretrækker at købe pyntepuder med fyld – findes der også et væld af flotte modeller. Jeg har tidligere skrevet om dette lige her.

 – Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment