Har slet ikke fået vist jer denne fine anatomi plakat jeg fandt til Flagstangmarkeder i Musikhuset for et godt stykke tid siden. Købte virkelig mange fede ting den dag, som jeg er utrolig glad for, men har slet ikke haft tid til at få taget nogle billeder af dem og vist dem frem, men nu ligger jeg ud med planchen her.

anatomi plakat

Min kæreste og jeg har længe snakket om, at det kunne være rigtig fedt med en gammel skole planche fra biologi, med dyr eller planter. Vi har fra tid til anden set nogle på diverse loppemarkeder, men de har altid ville have en helt herregård for dem! Jeg fik pruttet min nye planche lidt ned i pris fordi jeg også købte et andet super fedt loppefund sammen med den og derfor slap kun med 75 kr. – fedt ik’!? Det var lidt af en opgave, at få planchen hjem da det selvfølgelig stod ned i stænger, men det lykkedes og den har fået en central plads på væggen i vores stue. Hvad synes i?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

Write A Comment