Den sidste tid har jeg knoklet med at få min portfolio lavet færdig, så jeg kan komme i gang med at søge praktikpladser til efter sommerferien. Jeg SKAL SKAL SKAL bare til udlandet i praktik, og derfor har jeg følt mig ekstra presset med at få min portfolio færdig, da der jo er lidt ting at tage forbehold for som f.eks. visum, vaccinationer, forsikring osv. I dag skulle vi så fremlægge et udlæg på vores portfolio, og jeg syntes egentlig selv det gik rigtig fint.

Pssst… hvis i har lyst til at kigge forbi min portfolio trykker i bare på billedet her

Jeg havde fra start nogle meget klare idéer om hvordan min portfolio skulle se ud, men da jeg ikke har de store kompetencer indenfor programmering, måtte jeg også erkende at jeg havde visse begrænsninger. Siden virker nogenlunde som den skal nu, men der er dog enkelte småfejl der lige skal rettes ind med tiden, f.eks. var min designlærer ikke helt tilfreds med fonten hvilket jeg godt kunne følge hende i. Den næste tid skal bruges på at lave nogle skide gode ansøgninger, så jeg gerne i sidste ende gerne skulle få mig en mega fed praktikplads! Hvis i har en mening om min portfolio, eller finder nogle fejl, må i hellere end gerne skrive her – alt kan bruges!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

Write A Comment