Jeg har set utallige i blogland der har lavet saltede mandler, men jeg har ikke selv fået forsøgt mig – før nu. Min mor skulle nemlig have lavet en omgang her den anden dag, og så var jeg selvfølgelig med på en kigger. Det er godt nok super nemt – ja nemmere end jeg lige troede, så der er ingen tvivl om at jeg skal hjem, og lave mig en omgang saltede mandler.

Saltede mandler

Opskrift og opskrift – ja man skal jo egentlig bare bruge mandler, vand og salt. Hæld lidt vand over mandlerne og søg for at alle er våde – hæld det overskydende vand fra. Derefter skal i komme salt på, i den mængde i syntes er passende. Som det sidste skal mandlerne hældes ud på et stykke et bagepapir, og så bare ligge at tørre – og så har du dig saltede mandler. Det var der jo ingen ben i, vel?

Min mor laver også mandler med lakridsrodspulver og rå lakrids – begge dele smager helt fantastisk, og så snart jeg er færdig med opgaven, og kommer på plads i mit nye hjem, kommer der gang i den store mandel produktion. Har i forsøgt jer med saltede mandler?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment