Jeg har set utallige i blogland der har lavet saltede mandler, men jeg har ikke selv fået forsøgt mig – før nu. Min mor skulle nemlig have lavet en omgang her den anden dag, og så var jeg selvfølgelig med på en kigger. Det er godt nok super nemt – ja nemmere end jeg lige troede, så der er ingen tvivl om at jeg skal hjem, og lave mig en omgang saltede mandler.
Opskrift og opskrift – ja man skal jo egentlig bare bruge mandler, vand og salt. Hæld lidt vand over mandlerne og søg for at alle er våde – hæld det overskydende vand fra. Derefter skal i komme salt på, i den mængde i syntes er passende. Som det sidste skal mandlerne hældes ud på et stykke et bagepapir, og så bare ligge at tørre – og så har du dig saltede mandler. Det var der jo ingen ben i, vel?
Min mor laver også mandler med lakridsrodspulver og rå lakrids – begge dele smager helt fantastisk, og så snart jeg er færdig med opgaven, og kommer på plads i mit nye hjem, kommer der gang i den store mandel produktion. Har i forsøgt jer med saltede mandler?