Så er jeg kommet til Malaysia og har allerede været ude og lave en masse! Efter en lang lang rejse herned på sammenlagt 30 timer, kom jeg endelig frem og fik mig en god nats søvn! Arbejdet er ikke begyndt på højtryk endnu, og derfor har jeg været et smut til Sandakan og bl.a. besøgt et regnskovs resevat, et enormt kinesisk tempel og boet på et skønt hotel! I natur reservatet var jeg så heldig at se en fritlevende orangutang med sin unge – dog var det på meget lang afstand, så desværre er der ikke nogle billeder jeg kan dele med jer.  Jeg har fået taget et par andre billeder, som i selvfølgelig får her på bloggen, men der skal nok komme mange mange flere med tiden. Jeg når forhåbentligt til Sepilok på et senere tidspunkt, hvor man kan se orangutanger helt tæt på i et rehabiliteringscenter- selvfølgelig ikke så sjovt som i det fri, men man skal jo se orangutanger når man er på Borneo. Har i det godt i DK?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

Write A Comment