Jeg kunne snart godt bruge mig et nyt sæt sengetøj, men hvad søren skal det lige være for et? Jeg har i øjeblikket et sæt sengetøj jeg er rigtig glad for – det er egentlig meget simpelt hvidt med sort mønster på. Selvom jeg sagtens tror jeg kunne finde et andet rigtig flot sæt sengetøj i sort og hvidt tænker jeg også det kunne være sjovt at få et med lidt farver. Hvad er i mest til?

Jeg har samlet nogle forskellige sæt sengetøj her i håb om at det kan inspirere til jeres boligindretning – og forhåbentligt hjælpe mig til at bestemme mig! Enjoy!

Flot og minimalisktisk sengetøj med knald på farverne – kan købes her

Flot mønstret og farvet sengetøj – kan fås her

by nord laver bare de flotteste ting og ikke mindst det her sæt sengetøj! Det er simpelthen SÅ fedt – tror vi har fundet en vinder. Håber det kan findes på tilbud et sted – hehe. kan købes her

Lækkert og stribet. Kan fås her

H&M laver også lækkert sengetøj – bl.a. det her flotte zebra stribet sæt. Køb det her

Syntes sengetøjs sættet her fra Mette Ditmer er virkelig cool. Kan købes herby nord har også lavet nogle rigtig fede sengetøjs sæt med dyre motiver. Det her er fra Brorson og virkelig lækkert. Køb det her

HUSK at deltage i min giveaway!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

  • M. Vinter Reply

   Kan godt følge dig – det kan godt blive lidt for detaljeret 😉

 1. Hej. Det øverste sengetøj “Flot og minimalisktisk sengetøj med knald på farverne” – linket virker ikke mere (siden sælger det ikke mere). Kan du derfor hjælpe med, hvem producenten er på dette sengetøj? Så vil jeg prøve at finde det et andet sted.. På forhånd tak!

  • M. Vinter Reply

   Hej Ane,
   Beklager. Jeg husker desværre ikke producenten på dette sengetøj.
   Det er ved at være 3 år siden jeg skrev indlægget, så tror desværre ikke det bliver nemt at finde, men jeg skal nok prøve at holde øje.
   Håber du har heldet med dig 😀

Write A Comment