Jeg syntes Instagram er en skøn opfindelse og jeg bruger dette medie i stor stil! Mange bloggere snakker om at det er ærgerligt at Instagram tager fokus fra deres blogs – det kan jeg godt følge dem i, men for mig hænger de to ting bare så godt sammen, at jeg ikke syntes den ene  nødvendigvis tager fokus fra den anden. Jeg bruger Instagram til at møde, opdage og lærer andre bloggere bedre at kende, og uden Instagram var det utrolig mange blogs jeg nok aldrig ville have fundet frem til – så jeg nyder det i fulde drag!

Instagram1

Her er et lille udkast af billeder jeg har taget på farten og lagt op på Instagram. Jer der ikke i forvejen følger mig kan måske få et indblik i hvad jeg bruger min profil til, og ja jer der allerede følger med, i kan jo få et lille gensyn med nogle af mine hverdagsglimt. Ses vi på Instagram?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment