Vi skifter sengeborde ret ofte derhjemme. Det er ikke fordi jeg smutter forbi IKEA, genbrug eller lignende hver gang jeg får lyst til at se på noget nyt, nej ofte bruger jeg noget, vi i forvejen har i lejligheden. Det handler nok om, at jeg har ikke de store krav til et sengebord – i hvert fald ikke i forhold skuffer eller andre former for opbevaring. Hvis der blot er plads til en lampe, en Kindle og lidt småting som telefon, ur osv. så er det passende.

sengeborde-1 sengeborde-2 sengeborde-3Jeg fik skudt nogle hurtige billeder af vores skiftende sengebord. Nogle fungerer bedre end andre og derfor varierer det også meget, hvor længe de har fået lov til at blive stående. Stakkene af bøger på det tredje billede har vi brugt ret længe, både fordi det fungerer perfekt og samtidigt ser ret godt ud, men også fordi jeg ikke aner, hvor jeg skal placerer alle de bøger henne ellers.

Som i nok har gættet matcher ingen af vores sengeborde og jeg tror faktisk aldrig, jeg har haft matchende sengeborde. Før i tiden fordi der næsten aldrig var plads til mere end ét, men nu fordi jeg synes det er for kedeligt. Sengeborde er nemlig et super fedt møbel, hvor fantasien kan få frit spild – så hvorfor nøjes med en slags!

Hvilke sengeborde pryder jeres soveværelse?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment