Jeg har tidligere skrevet lidt om nogle flotte døre, hvor der også sneg sig et par skydedøre ind, men siden er jeg blot blevet endnu mere hooked på skydedøre og derfor vil jeg nu, præsentere jer for en hel masse af slagsen!

skydedøre-4 skydedøre-3 skydedøre-2Man kan nemlig lave skydedøre i rigtig mange udformninger og materialer og så er det bare en genial løsning i rigtig mange tilfælde. Jeg synes personligt at en simpel metal skydedør på en skinne, kunne være noget så fed. Desværre kræver det lidt plads ved siden af døren, når den skal hænge udenpå, som jeg synes bedst om og derfor er det desværre ikke rigtig en mulighed, der hvor vi bor nu.

skydedøre-1

Kilder: 1/2/3/4/5/6

Men en dag så er det altså et projekt, jeg skal i kast med. Umiddelbart ser det jo meget simpelt ud, men om det egentlig er det, ved jeg ikke en dyt om! Jeg kan se man flere steder kan købe færdiglavet skydedøre og selvom det nok er den nemmeste løsning, så er det bare ikke rigtig det jeg har i tankerne. Selve døren havde jeg nemlig regnet med skulle være en gammel og lidt hærget metal plade, som jeg måske kunne få fingrene igennem noget familie og så er der jo kun skinnen tilbage. Jeg tænker det kunne være fedt med sådan en skydedør ind til et viktualierum eller måske badeværelset!

Har I erfaringer med skydedøre og tror I på nogen måde, det er til at lave en selv?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

5 Comments

 1. Frederrick Tristan Malte Hamann Reply

  Den skyde dør med spejl…..hvor har du set den?

 2. Hej – den metalskydedør med småsprodsede vinduer (øverst) – Hvor har du fundet den?

  Mvh

  • M. Vinter Reply

   Hej Sture,
   Det er desværre ikke min, men blot til inspiration. Jeg ved dog at One Funky Furniture laver lignenede løsninger 😀
   Håber du har held til at finde en god løsning 😉
   Malene

Write A Comment