Siden jeg var i London sidste efterår på studietur. og havde fornøjelsen af at være på en street art tour, og derfor se en masse utrolig flot street art, har jeg ikke kunnet lade være med at følge med herhjemmefra. For selvom det slet slet ikke er det samme at følge med over nettet, som at se street art ’in real life’, så er det bedre end ingenting. Jeg holder mig opdateret om de nye kunststykker både via computer og smartphone, og jeg er stadigvæk, hvis ikke mere, vild med street art! Jeg har samlet lidt street art her til jer, som i kan nyde – ENJOY!        

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

1 Comment

Write A Comment