Siden jeg var i London sidste efterår på studietur. og havde fornøjelsen af at være på en street art tour, og derfor se en masse utrolig flot street art, har jeg ikke kunnet lade være med at følge med herhjemmefra. For selvom det slet slet ikke er det samme at følge med over nettet, som at se street art ’in real life’, så er det bedre end ingenting. Jeg holder mig opdateret om de nye kunststykker både via computer og smartphone, og jeg er stadigvæk, hvis ikke mere, vild med street art! Jeg har samlet lidt street art her til jer, som i kan nyde – ENJOY!        

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

Write A Comment