Siden jeg skrev om Alice Carrier for godt et år siden, har jeg benyttet hendes flotte tattoos op til flere gange. Der er et eller andet over hendes stilart, jeg bare ikke kan stå for, selvom jeg ikke lige umiddelbart ville sige at det er min stil!

Og grunden til jeg kævler om Alice Carrier, mens det egentlig skulle handle om Kirsten Holliday, er fordi der er utrolig mange ligheder mellem den måde de tatovere på og derfor er hun også hurtigt blevet en af favoritterne.

Kirsten Holliday bor og arbejder i Portland hos Wonderland Tattoo, så der er jo desværre lidt vej, for at få lavet en tattoo af hende. Jeg har egentlig ikke så meget andet at sige, end at Kirsten Holliday er brand dygtig og jeg virkelig vil anbefale jer, at besøge hendes flotte hjemmeside.

kirstenholliday2kirstenholliday1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment