Siden jeg skrev om Alice Carrier for godt et år siden, har jeg benyttet hendes flotte tattoos op til flere gange. Der er et eller andet over hendes stilart, jeg bare ikke kan stå for, selvom jeg ikke lige umiddelbart ville sige at det er min stil!

Og grunden til jeg kævler om Alice Carrier, mens det egentlig skulle handle om Kirsten Holliday, er fordi der er utrolig mange ligheder mellem den måde de tatovere på og derfor er hun også hurtigt blevet en af favoritterne.

Kirsten Holliday bor og arbejder i Portland hos Wonderland Tattoo, så der er jo desværre lidt vej, for at få lavet en tattoo af hende. Jeg har egentlig ikke så meget andet at sige, end at Kirsten Holliday er brand dygtig og jeg virkelig vil anbefale jer, at besøge hendes flotte hjemmeside.

kirstenholliday2kirstenholliday1

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment