Hvis i ikke allerede følger Sinners Ink enten på Facebook eller Instagram, så synes jeg så absolut i skulle begynde på det. Tattooshoppen som ligger her i Århus, har nemlig rigtig ofte nogle super dygtige gæstetatovører fra udlandet, og det er derigennem, jeg blev introduceret for Lukasz. 

Lukasz der kommer fra Polen, har en helt unik stil, som både min kæreste og jeg faldt pladask for. Jeg har virkelig overvejet længe, at booke en tid hos ham til maj hvor han gæster Århus, men jeg tror hellere jeg må holde mig i skindet og bruge mine penge på noget så fornuftigt, som husleje og mad. Lukasz har en fantastisk måde at tatovere på hvis i spørger mig og jeg har et helt bestemt motiv, som jeg ville elske at han lavede. Det er måske ikke alle der synes hans sketchy stil er helt så genial, som jeg, men lige meget hvad, må man tage hatten af for hans dedikation til denne ene stilart. Skal i ha’ booket en tid?

Se flere af hans flotte tattoos lige her

Lukasz2

Lukasz1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Det ligner faktisk meget af det som Magnus fra selv samme Sinners Ink laver, ik? Overvejer at bruge Sinners Ink til at lave en “akvareltatovering”, kan du anbefale dem?

    • M. Vinter Reply

      Uh jo det tror jeg du har ret i – han har i hvertfald lavet nogle stykker lidt i samme stil har jeg set på Insta 😉 Mener du sådan lidt splash inspirrerede tattoos, som jeg skrev om her https://vinterfryd.dk/fredags-ink-20/ og seje Louise Rose (https://vinterfryd.dk/vis-mig-din-tattoo-7/) har på benene? Ved faktisk ikke om der er nogle fra Sinners Ink der er skrappe til det, men de har jo lige åbnet en pop up i forbindelse med Aarhus Art Convention nede i Bruuns, så smut da der forbi og hør ad – ellers kan de måske anbefale en der kommer til festivallen. Lad mig endelig høre og evt. se hvad du finder på – lyder som et fedt projekt!

Write A Comment