Sidste uge tilbragte min kæreste og jeg i Torino i Norditalien. Jeg har besøgt byen hver sommer siden jeg boede der i et halvt år. Jeg bliver ved med at komme tilbage både for at se den dejlige familie jeg boede ved dernede, men også for at nyde den skønne by. Min kæreste var med for første gang i år, og vi havde sådan en fantastisk tur, med en masse god mad og oplevelser!

Jeg fik taget lidt billeder her og der, som jeg syntes i skal have lov til at se. Hvis i nogensinde skal besøge denne dejlige italienske by, må i endelig skrive for gode fif til mad, museer eller lignende – kender den stort set som min egen baglomme! Har i været på sommerferie i år?

Torino4

Torino3

Torino5

Torino7

Torino1

 

Torino8

Torino6

Torino9

Torino2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment