Så er jeg tilbage fra en helt vidunderlig ferie på Malta, hvor jeg virkelig fik slappet af og opladet batterierne. Jeg har brugt weekenden på at pille lidt ved Vinterfryd, og jeg vil derfor i dag præsentere jeg for det (næsten færdige) resultat.

Jeg har længe gået med en masse idéer om at ændre Vinterfryd, både på den ene og den anden både, og jeg har nu fundet frem til et resultat, som jeg indtil videre er meget tilfreds med! Der mangler et par småting endnu, som jeg lige skal have styr på hen af vejen, især i forhold til designet. Udover det visuelle, har jeg også valgt at ændre lidt på indholdet på Vinterfryd.

Som i kan se lige her til højre, har jeg valgt at koncentrere indholdet på Vinterfryd  omkring tre enkelte emner. Nemlig: Århus, tattoo og bolig – ingen af de tre kategorier er nye, på Vinterfryd, men derimod er der flere fra før der er forsvundet. Jeg ønsker at bruge min kræft på disse tre, og derfor kan i også se frem til en masse spændende nye tiltag indenfor disse. Selvfølgelig vil der også af og til komme indlæg af andre karaktere, for jeg er først og fremmest en livstilsblogger, der skriver om lige det jeg finder interessant! Foruden og indsnævre mig til disse emner har jeg også valgt at skære lidt ned på det ugentlige blogindlægs niveau, da jeg fremadrettet hellere vil bruge noget længere tid på gode, lange og færre indlæg, frem for mange korte.

Jeg håber meget i vil tage godt imod det nye Vinterfryd! 

/Malene Vinter

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

  • M. Vinter Reply

   Mange tak Dorte – det varmer 😀
   Du skal være så velkommen til at kigge med her også, det vil glæde mig meget.

 1. Håber du har nydt din ferie 🙂
  Forandring fryder, så jeg glæder mig til fortsat at følge dig.

  Hav en dejlig mandag.

  Hilsner fra Dianna

  • M. Vinter Reply

   Det har jeg bestemt – tak søde Dianna 😀
   Det glæder mig at høre, jeg havde bare sådan brug for der skete noget nyt!

   Mange tak og i ligemåde 😀

Write A Comment