Eller det gør Eurodan heldigvis for os. Vores hænder er slet ikke skruet ordentligt på, til sådan en omgang – og så er det jo godt, at man kan betale sig fra det. Jeg har tidligere skrevet lidt om hvorfor vi endte med nybyggeri og nu tænker jeg, det er tid til, at dele lidt mere om processen med jer.

Vi har valgt at bygge vores nye hus med Eurodan. Der er rigtig mange byggefirmaer at vælge imellem, men efter et par møder og besøg i udstillingshuse rundt omkring Århus, havde vi den klart bedste mavefornemmelse med Eurodan og den rådgiver vi fik tildelt der. Vi er selvfølgelig ikke i hus endnu, men indtil videre er vi stadigvæk rigtig tilfredse.

Der har både været op og nedture, en hulens masse ting man skulle tage stilling til, papirer der skal skrives under, ting og sager der skal sendes videre i systemet, bankskift, advokatmøder osv. Det har både været fedt og enormt frustrerende – og vi har ikke engang taget det første spadestik endnu! I skrivende stund mangler vi et enkelt møde vedrørende el og så er vi ellers klar til, at få bygget et hus.

Foruden møde vedr. el, har vi selvfølgelig været ude hos Eurodan af nogle omgange for at vælge materialer. Alt fra mursten til vandhaner skal man tage stilling til i deres showroom. Et besøg hos Svane for at vælge køkken, var vi til for måneder siden og jeg glæder mig til at fortælle lidt mere, om lige netop det møde i et andet indlæg!

Hele byggeprocessen begynder før jul, og om lidt over 5 måneder, kan vi såmænd kalde os husejere. Det bliver så vanvittigt!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment