Der er selvfølgelig gået et helt år, men derfor blev jeg alligevel noget chokoret, da jeg kom hjem, og så hvor stor min monstera var blevet. Den er kæmpe!

Min mor var så sød, at tage et par af vores planter i pleje, mens vi var ude og rejse og de har virkelig haft godt af at være i pleje. Egentlig ikke fordi nogle af dem, virkede til at have det dårligt hjemme hos os. Men med små ret mørke rum og i mine lidt ukyndige hænder, så har de nok nydt godt af min mors pasning. Især vores monstera har virkelig bredt sig og det første jeg gik i gang med, da den kom herhjem igen, var at plante den i en større krukke, så den kunne få lidt ånderum.

monstera-1 monsteraI kan selv vurderer her, hvor meget der er sket! Jeg håber, at den bliver ved med at have det ligeså godt og vokse sig endnu større. Nu har den i hvert fald fået ærespladsen foran terrassedøren, så den får lidt sol, når den titter frem i ny og næ. Jeg ved mange af jer også har denne skønne plante derhjemme. Hvordan har jeres det?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment