Efter at have været til den fantastiske Wes Lang udstilling på Aros for nogle uger tilbage, kom jeg til at købe mig en lille souvenir med hjem. For selvom jeg havde taget en røvfuld af billeder af alle Wes Langs værker, blev jeg altså også nødt til at eje denne bog.

Wes Lang bog

Bogen er prop fyldt med alle hans fantastiske værker, og jeg kan blive ved med at kigge i den i timevis. Bogen kan købes på Aros, og hvis man er medlem er der hele 10 % at spare. Er det kun mig der er helt vild med Wes Lang?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment