Efter at have været til den fantastiske Wes Lang udstilling på Aros for nogle uger tilbage, kom jeg til at købe mig en lille souvenir med hjem. For selvom jeg havde taget en røvfuld af billeder af alle Wes Langs værker, blev jeg altså også nødt til at eje denne bog.

Wes Lang bog

Bogen er prop fyldt med alle hans fantastiske værker, og jeg kan blive ved med at kigge i den i timevis. Bogen kan købes på Aros, og hvis man er medlem er der hele 10 % at spare. Er det kun mig der er helt vild med Wes Lang?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment