Jeg har vært rigtig glad for, at have et stort skrivebord imens jeg har studeret. Især under min bachelor var det virkelig skønt, at kunne sidde for sig selv og tegne, skrive, læse og rode det til, som jeg havde lyst. Men jeg ved det bliver begrænset, hvor meget jeg kommer til at bruge det i fremtiden, da jeg alligevel altid skriver indlæg i sofaen, og derfor har jeg besluttet for mig for, at det skal sælges i det nye år.

Jeg har skiftet imellem forskellige skrivebordslamper og regner med, at kunne finde andre steder herhjemme de kan benyttes, når skrivebordet skal have et nyt hjem. For selvom en skrivebordslampe måske passer bedst ind på netop et skrivebord, så kan de jo også sagtens benyttes som bordlamper mange andre steder.

skrivebordslampe-5skrivebordslampe-4 
skrivebordslampe-3skrivebordslampe-1
skrivebordslampe-6skrivebordslampe-2

Ellos Home / H. Skjalm P. / Ellos Home / Gejst / Frandsen / Muuto

Jeg bliver vist aldrig trætte af lamper og bordlamper er så meget nemmere at flytte rundt på og bruge i forskellige miljøer, fremfor lofts- eller væglamper. Min kæreste bliver i hvert fald altid træt af mig, når jeg vil skifte lampen over spise- og sofabord ud.

Jeg har fundet lidt skrivebordslamper eller om man vil, bordlamper – for mig er der ikke den store forskel. Der er virkelig mange smukke, som kan bruges på spændende måder, til at lyse op i de mørke måneder, som vi jo allerede har taget hul på. Jeg er fan af kuppelformet lamper for tiden!

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment