I kender dem nok allerede, for de er jo noget så populære for tiden. Selv på min skole benytter vi os af bordbukke med tilhørende bordplade fra IKEA, som skoleborde, og selvom det ikke lige i dette tilfælde er særlig praktisk, så ser det jo godt ud.

Da jeg flyttede ind hos min kæreste for lidt over et halvt år siden, valgte jeg at beholde hans helt enkle sorte skrivebord fra IKEA, selvom jeg egentlig helst ville have et helt nyt. Der var så mange ting der skulle købes ved indflytningen, men nu er det ret godt styr på det hele, og derfor begynder tanken om et nyt skrivebord, at lure lidt igen.

Bordbukke1     Bordbukke2     Bordbukke3Bordbukke4
Normann Copenhagen // HAY // House Doctor // Nomess
Og jeg kunne virkelig godt tænke mig et par fine bordbukke og en stor flot træplade – men hvem kunne ikke det?! Jeg har som i kan se, kigget lidt på de forskellige bordbukke der findes på diverse boligsider – men fandt desværre kun de fire par her. Jeg hælder personligt mest til et par sorte, og derfor må det jo blive bordbukkene fra HAY eller House Doctor. Og selvom de er virkelig flotte, så er jeg bare ikke helt solgt. Begge sæt bukke er bare lidt intetsigende til min smag, men det kommer selvfølgelig også an på hvilken plade der bliver brugt – men ja jeg tror måske bare jeg skal bruge lidt mere betænkningstid, og måske også udvide min horisont lidt, og se hvad der evt. findes af bordbukke på udenlandske boligsider. Jeg tænker at et par i stålfarvet kunne være virkelig lækre!

Er i hoppet med på trenden med bordbukke – eller er det ikke lige jeres kop te?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment