Jeg har altid godt kunne tænke mig en stumtjener, men hvor vi bor nu, kan det desværre bare ikke rigtig lade sig gøre. Vores gang er meget lille og derfor må jeg nøjes med en knagerække, hvis der skal være plads til alle vores ting. Men hvis jeg en dag får en stor og rummelig entre, så er en stumtjener et must!

Jeg synes stumtjenere ser så elegante ud og mange af dem er et helt kunstværk i sig selv. Tag nu bare de stumtjenere her, som jeg har fundet frem til jer – er de ikke bare for skønne?

stumtjener-2stumtjener-3stumtjener-5
stumtjener-4  stumtjener-6stumtjener-1
Mater // Alessi // Lind DNA // Muubs // Fritz Hansen // Menu

Stumtjenere er ikke helt billige, men jeg blev faktisk positivt overrasket over prisen på den fra Muubs! Træet er lidt lyst til min smag, men den er nu alligevel lidt fin og ville pynte rigtig flot i en entre. Den fra Mater er også ret lækker, men der er prisen også en hel anden, desværre.

Jeg har set et par eksempler på folk, der har givet sig i kast med at lave en stumtjener selv og der findes nogle ret fantastiske resultater. Om det er et projekt for mig, ved jeg ikke lige helt, men skal da i hvert fald lege lidt med tanken. Har I en stumtjener derhjemme?

– Indeholder affiliate links – 

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment