I weekenden var jeg til åbent hus på Teko i Herning, da de har en uddannelse jeg overvejer at forsætte på når jeg om et år er færdigudannet som multimediedesigner. Uddannelsen jeg er interesseret i er egentlig placeret i Århus, men Teko har valgt at informerer om alle deres uddannelser på skolen i Herning og så arrangere gratis busser til og fra de stører byer, så sådan en hoppede jer og tre andre piger fra min klasse på. Jeg har et par veninder der læser på Teko, men jeg har egentlig aldrig haft det store kendskab til skolen, og jeg må indrømme at jeg faktisk havde glemt den lidt da jeg kiggede efter uddannelser. I bund og grund var det nok fordi jeg kun troede det var muligt at tage design alla side foran en symaskine uddannelser på skolen, og ikke så meget teknisk kreative uddannelser – but I was so wrong! Skolen har utrolig mange muligheder og jeg fik virkelig meget ud af besøget.

Vi startede ud med at se et modeshow der var arrangeret til dagen. Det var virkelig flot og inspirerende, og jeg er glad for vi valgte at kigge forbi selvom vi var en smule tidspresset. Eleverne havde kreeret noget virkelig smukt tøj, som jeg i hvert fald ikke ville have noget imod at gå i!

Teko

Derefter var vi inde og få lidt information om diverse BA uddannelser som Teko udbyder, og selvom det var få af det jeg kunne se mig selv i, var de det stadigvæk utrolig spændende at høre om. Jeg er selv lige begyndt på 3. semester hvor jeg bl.a. skal finde en praktikplads til næste semester, og besøget på Teko har virkelig hjulpet mig til hvilken retning jeg skal gå i forhold til en praktikplads, og i kan tro jeg glæder mig! Hvis alt går som det skal i forhold til praktik, optagelsesprøve osv. regner jeg med at befinde mig på Teko om ca. 1,5 år! Nogen af jer der går på Teko eller overvejer det?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment