Hele min computer er fyldt op med tattoos og jeg elsker det! Efter jeg er kommet hjem, og har fået mig en fin ny tattoo, er min kæreste og jeg blevet helt hooked på tattoos igen! Det går meget op og ned, og lige nu er det absolut på sit højdepunkt – vi er sågar begyndt at gense gamle shows som Miami – og L.A. ink. Vi kan slet ikke få nok, hvilket bloggen nok også kommer til at bære lidt præg af den næste stykke tid – jeg har i hvert fald en masse tattoo relaterede indlægs i støbeskeen, som jeg glæder mig til at dele med jer! Dette blev dog meget lig alle mine andre tattoo indlæg – nemlig lidt inspiration til jer derude. Så håber i vil kigge med og nyde de flotte kunstværker!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment