Hele min computer er fyldt op med tattoos og jeg elsker det! Efter jeg er kommet hjem, og har fået mig en fin ny tattoo, er min kæreste og jeg blevet helt hooked på tattoos igen! Det går meget op og ned, og lige nu er det absolut på sit højdepunkt – vi er sågar begyndt at gense gamle shows som Miami – og L.A. ink. Vi kan slet ikke få nok, hvilket bloggen nok også kommer til at bære lidt præg af den næste stykke tid – jeg har i hvert fald en masse tattoo relaterede indlægs i støbeskeen, som jeg glæder mig til at dele med jer! Dette blev dog meget lig alle mine andre tattoo indlæg – nemlig lidt inspiration til jer derude. Så håber i vil kigge med og nyde de flotte kunstværker!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment