Jeg var så heldig at få et gavekort til Århus Musikhus af min dejlige kæreste i fødselsdagsgave, og jeg har her i den sidste tid været lidt på udkig, efter hvad jeg skal bruge det til. Jeg elsker at komme i Århus Musikhus, men det bliver desværre ikke til så mange besøg, på grund af de meget høje priser, så da jeg fik gavekortet blev jeg selvfølgelig super glad og tænkte at det snart skulle få ben at gå på, men faktisk er det ikke helt så nemt! Der er SÅ mange ting jeg godt kunne tænke mig at se, og derfor har jeg haft virkelig svært ved at bestemme mig – luksus problem ja jeg ved det godt! Her kommer nogle af de forestillinger jeg har overvejet – og jeg vil selvfølgelig blive glad for gode råd fra jer, så min kæreste og jeg kan få os en rigtig hyggelig aften.

Pirates of the Caribbean – symfonimusik og film

Jonathan Spangs BryllupOne Man Show

Nøddeknækkeren Ballet

29330

Musical Forever – Show

FregattenJylland-Baggrund

Fregatten Jylland – Musical

hjortshøj-my-danish-collection1-400x300

Lars Hjortshøj – Comedy

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

5 Comments

 1. Vi har også fået gavekort af og til, og jeg elsker at få dem. Nu her har kæresten fået et gavekort til teateret, så nu skal vi have set på de nye forestillinger. Evt. Les Miserables 🙂

  • M. Vinter Reply

   Ja det er virkelig dejligt! Åh ja den vil jeg altså også super gerne ind og se (-;

  • M. Vinter Reply

   Alt for meget at vælge imellem 😀 Tror vi venter til efteråret engang.
   Jonathan er altid så hyggelig at se ja 😉

Write A Comment