Kaktusser er uden tvivl en af mine yndlings planter, både fordi de er sørens pæne, men også fordi de er så hårdføre, for jeg er ikke så meget for at pusse nusse alt for meget om mine planter! Jeg har haft kaktusser længe, men i en lang periode har der ikke været nogen at se i vores lille hjem. Det er dog begyndt at vende igen og jeg har fået hele fire af slagsen i henholdsvist stuen og soveværelset.

Tre af dem er fra IKEA, men da det er meget sjældent jeg kommer helt derud, er jeg begyndt at kigge efter planter og kaktusser andre steder og især Oasen på Parkalle kan anbefales – de har virkelig nogle fine og billige planter og et stort udvalg af kaktussser. Desværre har de bare ikke så mange store af slagsens og jeg drømmer for tiden lidt om en ret høj smal kaktus, der skal stå i soveværelset, men de koster nok også knaster, når de kommer op i den størrelse!?

kaktusser Kaktusser2Da jeg skulle plante kaktussen på billedet herover i glas skjuleren, ville jeg gerne have den skulle plantes ret langt nede, men det blev lidt af en udfordring. Ved Oasen, gav han mig et trick til at bruge et viskestykke og et par handsker og selvom begge fif var virkelig anvendelige, endte det dog også med at jeg måtte bruge vores pølsetang – og jeg siger jer, den var bare guld værd! Har i kaktusser derhjemme?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment