Jeg har altid haft de der helt almindelige meder fra Jysk under min seng. Jeg købte dem sammen med sengen og har aldrig rigtig fået mig taget sammen til, at finde på noget mere interessant at bruge som sengeben.

Jeg har altid syntes at paller ville være det fedeste at bruge, men de er ikke super nemme at få fat i, og så er der heller ikke rigtig plads til noget opbevaring under sengen. Hvis jeg kunne, ville jeg bestemt gerne være fri for ting og sager gemt væk under sengen, men den tid kommer nok, når vi engang flytter i noget større. Derfor faldt valget på noget der var langt nemmere at få fat på, samtidig med at det gav mulighed for lidt opbevaring..

alternative sengeben1

… nemlig betonfliser! Jeg var meget i tvivl om resultat blev godt, da jeg  stod og kiggede på fliserne nede i havne, men jeg er faktisk ganske tilfreds med det nye look – og om ikke andet er det i hvert fald 100 gange pænere end de kedelige meder! Vi valgte at ligge betonfliserne med den meget rå side ud af, men man vil også sagtens kunne vende dem, hvis man syntes de er flottere helt lige og afskåret.

Betonfliser og paller er på ingen både det eneste man kan bruge som sengeben – det er nærmest kun din fantasi der sætter grænser! Der findes flere helt vildt fine idéer til et peppe sin seng lidt mere op, ved hjælp af nogle funcky sengeben, og jeg har surfet lidt rundt på nettet, for at se hvad andre har fundet på.

alternative sengeben7

alternative sengeben5

alternative sengeben8

alternative sengeben9

Flere af dem ville jeg aldrig være kommet på selv – som f.eks. bøgerne, og selvom det er lidt alternativt, syntes jeg virkelig det ser godt ud! For nu er jeg meget glad for mine nye sengeben, men måske jeg skulle forsøge mig med et af disse sjove påfund, hvis jeg en dag skulle blive træt af at have betonfliser under min seng. Hvis man ikke har lyst til den helt store omvæltning, kan man jo også vælge at købe et par nye sengeben og male dem – det syntes jeg der er ganske fine eksempler på også. Hvad bruger i som sengeben?

alternative sengeben6

alternative sengeben3

alternative sengeben4

alternative sengeben2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Få inspiration til pallemøbler på Vinterfryd.dk

Write A Comment