Jeg tror godt vi alle kan blive enige om at paller er nice, og jeg er personligt stor fan af alle de sjove og kreative pallemøbler folk kreerer! Jeg vil selvfølgelig også være med på beatet, og derfor har jeg lavet mig en pallesofa. Sidste søndag lagde i måske mærke til den i dette indlæg, men hvis ikke, så har jeg fået taget lidt flere billeder af den.

pallesofa

pallesofa1

Jeg havde en idé om at det kunne være lækkert med en pallesofa i stuen, men da vi har været så heldige at få en brugt sofa dertil, så lavede jeg mig en til vores terrasse i stedet. Som i kan se er den super enkel – tre små paller, en skummadras fra JYSK, som jeg har svinget lidt stof om og så ellers tre puder i ryggen.

Desværre er det meget lidt vi har fået brugt pallesofaen, da vejret på det sidste jo ikke har været det bedste, men forhåbentligt titter solen frem igen engang! Hvis i ikke lige står og mangler en ny sofa, så er der også rig mulighed for at lave alle mulige andre slags møbler, eller tilbehør til hjemmet, ud af paller. Jeg har fundet lidt inspiration på nettet!

pallemøbler10

pallemøbler4

pallemøbler3

pallemøbler2

pallemøbler5

Der er virkelig nogle fede og alternative påfund her i blandt, og jeg har også set ret mange butikker og caféer der bruger pallemøbler. Det er selvfølgelig lidt ærgerligt at det er blevet så populært, især hvis man gerne vil have noget helt unikt. Men da man jo selv bygger sine pallemøbler, kan man jo nemt sætte sit helt eget præg på dem!

pallemøbler9

pallemøbler7

pallemøbler1

pallemøbler6

pallemøbler8

Det er ikke alle af disse påfund der er ligetil at gå i gang med, men at smide et par paller ind under sin seng, som alternative sengeben, eller lave et fikst lille sofabord, kræver heldigvis ikke det vilde. Har i også været i gang med at lave nogle pallemøbler?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

  • M. Vinter Reply

   Det var skam så lidt Birgitte 😉
   Er kun glad for den kan være til inspiration 😀

  • M. Vinter Reply

   Det er blot et billede til inspiration og derfor ikke noget jeg selv har lavet.
   Du kan dog ofte finde gode guides på Pinterest – så måske det er et forsøg værd 🙂

Write A Comment