Min kæreste og jeg har allerede besluttet os for at vi i år skal have vores første ægte juletræ nogensinde og jeg glæder mig som et lille barn til at pynte det. Hvis vi ikke allerede havde besluttet os, så kunne jeg godt have fundet på at anskaffe mig et Applicata juletræ.

– Se alle de fine Applicata juletræer lige her –

De er virkelig fine og enkle, men stadigvæk med mulighed for at man kan pynte dem det lidt – hvilket jeg syntes er en virkelig fin kombination. Og det bedste af det hele, er jo at de slet ikke drysser og så vil sådan et juletræ også holde mange jule endnu. Jeg har altid tænkt at et plastik juletræ kunne være utrolig praktisk, men de er efter min mening noget så grimme, så et juletræ fra Applicata vil være meget at foretrække, herhjemme i hvert fald.

applicata juletræ

Applicata juletræ

I har måske allerede lagt mærke til de stilrene Applicata juletræer, men hvis ikke vil jeg da give lidt info med på vejen. Som du kan se på billedet her kan juletræet fås i sort, men hvis du ikke helt syntes om denne farve, har du også muligheden for at snuppe det i hvid eller træfarvet. Jeg syntes personligt bedst om træ udgaven, som helt præcist er lavet af birk og hvis jeg skulle have mig et Applicata juletræ, er der ingen tvivl om at det blev den variant!

Udover farver er det også muligt at få det flotte Applicata juletræ i to forskellige størrelser. Den lille udgave måler 65 cm , mens det store måler hele 165 cm. Jeg tror det store bliver lige voldsomt nok til vores lejlighed, da det faktisk er lige så stort som mig selv, men det lille derimod vil passe perfekt ind.

Som i kan se på billedet kan der ikke komme det vilde med pynt på. Herhjemme ville det ikke være et problem da vi ikke rigtig er begyndt på en samling endnu, men hos andre vil man nok være nødt til at begrænse sig en del. Jeg vil altid foretrække et rigtigt levende juletræ på selve juleaften, men i december måned syntes jeg faktisk der findes rigtig mange fine og måske lidt alternative løsninger. Hvad syntes i om de lidt utraditionelle Applicata juletræer?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

 1. Jeg har det øverste af et juletræ, som jeg fandte på stranden i sommers. Det var helt glat, og fint. Nu ved jeg så ikke, om i har ideer til det. Og om det skal ha en behandling..?pfh tak fra marlene

  • M. Vinter Reply

   Hej Marlene
   Mange tak for din kommentar.
   Kunne lyde som et rigtig sjovt projekt f.eks. at spraymale det? Det synes jeg i hvert fald fungere utrolig godt på andet fra naturen, som f.eks. grandkogler, blade, grene osv. Det giver et lidt anderledes tvist 😀
   Håber du finder på en flot løsning. Send mig endelig billeder 😉

Write A Comment