Jeg holder meget af at komme på Aros, og har derfor også et medlemskort, som jeg benytter flittigt! Aros afholder Lounge for alle medlemmer i Aros27 nogle gange om året, og i sidste uge deltog min kæreste og jeg for første gang. Loungen handlede denne gang om en udstilling af tre kunstnere ved navn Klein, Byars og Kapoor

Det startede stille og roligt med at vi kom ind, købte en lille øl, fandt en plads og sad og nød lidt musik fra DJ’en Karsten Birkelund. Efter at have siddet og snakket i et stykke tid, var der et lille foredrag hvor de tre kunstnere blev præsenteret – desværre var der på det tidspunkt kommet utrolig mange mennesker, og det var desværre ikke alle der var lige interesseret i at høre dette oplæg! Da oplægget var færdigt valgte vi at gå ned og se udstillingen med de tre kunstnere.

Det første vi så var et værk af Kappor med en kanon der hver halve time skyder en form for kugle af maling ud på en hvid væg, og derved skaber et kunstværk.

Derefter fortsatte vi ind til udstillingen med Klein, hvor farven blå var i højsædet. Det første billede er en stor firkantet kasse fyldt med blåt sand der er placeret i midten af lokalet.

Vi endte ud med udstillingen af Byars der bestod af tre forskellige marmor skulpterer. Jeg var helt vild med den ene af dem (som i nok også kan fornemme på billederne). Den var helt fantastisk af fotograferer fordi der var så meget spild med skygger, og man opdagede hele tiden nye vinkler af dette værk.

Jeg er rigtig glad for at vi tog til lounge på Aros, da der var en rigtig sjov og anderledes måde at opleve kunst på sammen med andre unge mennesker. Jeg kan ikke andet end at anbefale Aros lounge, og ja bare Aros i det hele taget – det er virkelig en oplevelse!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment