Min livs kærlighed og jeg lagde vejen forbi Aros for at se den fede udstilling med Tony Matelli. Jeg har altid været en stor fan af værket ’Fucked’ af Tony Matelli, der har været udstillet på Aros flere gange igennem de sidste par år, og derfor havde jeg utrolig store forventninger til udstillinger ’A Human Echo’. Jeg er vild med Tony Matelli, fordi han er så grænseoverskridende!

Kunst af Tony Matelli

Kunst på Aros af Tony Matelli

Flyvende mand af Tony Matelli

Udstillinger levede helt op til mine forventninger, og vi brugte en times tid på at gå rundt at studere hans værker. Der var stor forskel på hvornår værkerne var fra, hvilket kunne ses på flere af dem fordi de varierede meget i genrer – ligesom disse to.

Jeg vil virkelig stærkt anbefale at tage på Aros for at se udstillingen med Tony Matelli – det er uden tvivl en oplevelse værd! Lige meget hvilken holdning man har til denne form for kunst, syntes jeg man burde opleve den – om man så bliver fascineret eller afskrækket, vækker værkerne indtryk og man glemmer dem ikke lige med det første! Udstillingen ’A Human Echo’ kan oplevelses på Aros frem til d. 30 december – så det er bare med at komme af sted!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment