Da jeg for noget tid siden flyttede ind hos min kæreste, valgte vi at købe et højt bord og dertil barstole. Vi har altid syntes godt om idé, og også snakket om det en del gange før, så nu skulle det være. Bordet er helt sort og meget enkelt, og derfor syntes jeg det kunne se fedt ud med nogle lidt anderledes og eventuelt farverige barstole til.

Nu har vi nogle helt enkle fra IKEA, som er virkelig gode at side i – hvilket selvfølgelig også er super vigtigt, men jeg drømmer lidt om en dag at kunne investere i nogle seje designer barstole f.eks. som en af disse.

 
   
 Muuto // Design By Us // ANGEL // &tradition
Der findes virkelig mange fede barstole, og det er kun en brøkdel af dem jeg fandt, ved at søge lidt på nettet, jeg har valgt ud her. Jeg syntes personligt at ANGEL barstolen er helt fantastisk, men jeg kan ikke lade være med at spekulerer på om den mon er behagelig at sidde i? Jeg tror jeg  vil foretrækker en barstol med et lille ryglæn, som f.eks. den flotte grønne fra Muuto syntes i ikke den er flot?  Jeg syntes både den har et flot og stilrent design, samtidigt med den ser rigtig komfortabel ud – og at den så kan fås i et væld af farver, er jo blot en bonus! Jeg syntes den er smuk i grøn, men kunne også godt finde på at købe den i fire forskellige farver som f.eks. grøn, gul, rød og sort for at skabe lidt liv i stuen.

barstole1 barstole8
barstole2 barstole4
HAY // Magis // Gubi // Magis
Lidt flere barstole – er det kun mig der har svært ved at vælge, kun en favorit? Jeg syntes den sorte fra Magis er super fed og helt sin egen. Den kan også fås i sølv, men det syntes jeg nu alligevel er lige vildt nok til stuen, men måske en enkelt eller to i sølv, og så resten i sort kunne være meget fedt! Som i nok allerede har fundet ud af, syntes jeg det kunne være sjovt at kombinere barstole i forskellige farver rundt om et neutralt bord, men hvis det skal være endnu vildere kunne man jo også vælge forskellige modeller – hvad syntes i om den idé? Det er slet ikke noget jeg har tænkt til ende endnu, men bare en idé jeg går og leger lidt med. Kunne i finde på, at købe et par lækre barstole til hjemmet?

– Indeholder affiliate links – 
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment