Husk at følg mig på Facebook eller Bloglovin for mine næste tattoos indlæg.

Som lovet i sidste indlæg om blomster tattoo, kommer der her et indlæg med flere blomster tattoos – denne gang med lidt mere pang på farverne! Jeg håber i kan lide billederne, og forhåbentligt få inspiration til at få flere tattoos. Jeg syntes der er rigtig mange blomster tattoos der er skide flotte, og især den første her med valmuen er i min bog ’to die for’!

 

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

5 Comments

  1. Pingback: Sommerfugle tattoo - Inspiration til sommerfugle tattoo | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment