Husk at følg mig på Facebook eller Bloglovin for mine næste tattoos indlæg.

Som lovet i sidste indlæg om blomster tattoo, kommer der her et indlæg med flere blomster tattoos – denne gang med lidt mere pang på farverne! Jeg håber i kan lide billederne, og forhåbentligt få inspiration til at få flere tattoos. Jeg syntes der er rigtig mange blomster tattoos der er skide flotte, og især den første her med valmuen er i min bog ’to die for’!

 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

5 Comments

  1. Pingback: Sommerfugle tattoo - Inspiration til sommerfugle tattoo | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment