Denne gang har jeg kigget lidt på sommerfugle tattoos til jer. Selvom en sommerfugle tattoo egentlig ikke lige er mig, er jeg faldt over nogle stykker, som jeg faktisk syntes er rigtig fede og selvfølgelig skal i da have chancen for at se hvilke sommerfugle tattoo jeg har fundet frem til. Især den første tattoo syntes jeg er virkelig cool – fordi den ikke er så romantisk og feminin som sommerfugle tattoos ofte er. Hvad syntes i om en sommerfugle tattoo? Og kunne i finde på at få en tatoveret?

sommerfugle tattoo i geometrisk design

tattoo med sommerfugle i nakken

tattoo sommerfugl på skulder med detaljer
sommerfugl tatovering på ryg med firkanter

tatovering sommerfugl i nakken med farve

tatoveringer af sommerfugle på skulder

blå sommerfugle tattoo på underarm

fed sommerfugle tattoo på hele siden

Hvis du mangler mere inspiration til tattoo, så kan du læse mine andre indlæg her:

Flotte tatoveringer – blandet inspirations billeder

Tattoos med farver – blandet inspirations billeder af tattoos i farver

Fede tattoos – Blandet inspiration til tattoo

Blomster tattoo – inspiration til blomster tatto0 (se også forsættelsen her)

Tattoo på foden – inspiration til tattoo på foden

Tattoo på fingrene – inspiration til tattoo på fingre/hænder

Drage tattoo – inspiration til drage tattoo

Små tattoo – inspiration til så tattoo

Tattoo med skrift – inspiration til tattoo med skrift

Hvis du ikke helt ved hvilken type af tattoos du er til, men bare er på udkig efter blandet inspiration, så vil jeg råde dig til at kigget mine indlæg igennem omkring tattoo ideer her.

 

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

Write A Comment