Udover at finde lopper i Musikhuset denne weekend, er der også mulighed for lidt bolig inspiration til Bolig- og livsstilsmesse i Scandinavian Congress Center. Jeg ved desværre ikke om kæresten og jeg får tid til at kigge forbi, da sviger mekanikken kommer et smut til storbyen, men jeg vil da helt klart opfodre jer til, at se hvad denne messe har at byde på.

boligoglivsstilsmesseMessen er åben både lørdag og søndag fra 10-17, og så ligger det jo heldigvis lige ved siden af Musikhuset, så man både kan nå loppemarked og messe i et snuptag! Lad mig endelig høre fra jer hvis messen er en succes – så jeg selv kan skrive det i kalenderen til næste år.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

    • M. Vinter Reply

      Lad mig endelig høre hvad du syntes hvis det er 😀
      Rigtig god fornøjelse!

Write A Comment