Udover at finde lopper i Musikhuset denne weekend, er der også mulighed for lidt bolig inspiration til Bolig- og livsstilsmesse i Scandinavian Congress Center. Jeg ved desværre ikke om kæresten og jeg får tid til at kigge forbi, da sviger mekanikken kommer et smut til storbyen, men jeg vil da helt klart opfodre jer til, at se hvad denne messe har at byde på.

boligoglivsstilsmesseMessen er åben både lørdag og søndag fra 10-17, og så ligger det jo heldigvis lige ved siden af Musikhuset, så man både kan nå loppemarked og messe i et snuptag! Lad mig endelig høre fra jer hvis messen er en succes – så jeg selv kan skrive det i kalenderen til næste år.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

    • M. Vinter Reply

      Lad mig endelig høre hvad du syntes hvis det er 😀
      Rigtig god fornøjelse!

Write A Comment