Det er ikke kun i alle de store modeforretninger det vælter med lækre tilbud for tiden, indenfor boligverdenen er der også en god slat penge at spare, hvis man nu alligevel mangler lidt til hjemmet.

Jeg har været forbi diverse bolig sider på nettet, for at finde lidt lækre tilbud frem til jer. Jeg har ikke selv købt noget endnu, og ved heller ikke helt hvad det bliver til, da jeg ikke lige har pengene til at gå på bolig udsalg i disse dage: Jeg smutter nemlig om lidt over en uge, en lille uges tid til Italien, og her har jeg tænkt mig at bruge alle mine penge på en masse lækkert mad!

bolig udsalgSkål // Skærebræt //  Sidebord // Kasser // Spejl

Tråd kurv // Lampe // Te æg // Pyntepude

Udover disse flotte ting til hjemmet, er der en hel skovlfuld flere her, og ja det er kun en af de bolig sider der i øjeblikket holder udsalg! Som jeg har snakket om tidligere kunne jeg rigtig godt tænke mig et par By Nord pyntepuder til vores nye sofa, og da de jo er en smule priecy, ville det bestemt ikke gøre noget at spare et par hundred kroner på hver – som det f.eks. er muligt at gøre på den flotte Puffin pyntepude lige nu.

Har i været ude og shoppe lidt udsalgsvarer, eller er alle jeres penge også gået til ferie? 

– Indeholder affilate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

 1. Kan du huske hvor spejlet er på tilbud? Når jeg trykker, kommer jeg ind på kasserne 🙂

  • M. Vinter Reply

   Beklager Trine – det gik vist lidt hurtigt igår, linket er rettet nu 😀
   Det er bare SÅ fedt det spejl!

  • M. Vinter Reply

   Ja jeg syntes også den er vildt skøn! Ærgerligt jeg har så mange andre lamper 😛

Write A Comment