Boligblog Vinterfryd

Vi betegner Vinterfryd.dk som en boligblog, og har skrevet omkring boligindretning siden 2012 hvor bloggen blev stiftet. Dette betyder at du her på boligbloggen finder en række gode indlæg indenfor emnerne indretning, DIY, design, genbrug samt meget andet. Er du på udkig efter inspiration til boligindretningen, så kan du finde en masse inspiration her på Vinterfryd. Du finder nemlig inspiration fra både vores eget hjem samt igennem en række boligreportager, med danske bloggere og andre personligheder. Vinterfryd.dk har eksisteret som boligblog siden 2012, og er kun siden blevet endnu mere koncentreret omkring boligsegmentet. Du finder rigtig mange guides- og inspirationsindlæg her på boligbloggen, og for at gøre det nemmere for dig, så har vi udvalgt de bedste af slagsen og fremvist disse herunder. Er der en bestemt kategori du søger, så kan du vælge den i højre side for, at finde indlæg fra Vinterfryd kun omkring dette emne.

Filter Categories
Alle indlæg
Boligindretning
Boligreportage
Dagligstuen
DIY
DIY Lamper
Entré
Hotelindretning
Indretning med farver
Kontor
Køkkenet
Soveværelset
Terrasse
 • Skab hygge i hjemmet og opnå bedre indeklima med dufte
  Læs mere
  Skab hygge i hjemmet og opnå bedre indeklima med dufte
  May 3, 2024
 • Læs mere
  Eksperternes ultimative guide til pletrens & rengøring af sofa
  December 5, 2023
 • Læs mere
  Januarudsalg: Din guide til smart shopping og boligopgraderinger uden overraskelser
  December 4, 2023
 • Læs mere
  Sådan udvælger du den rette skrivebordshøjde:
  December 1, 2023
 • Læs mere
  Viktualierummet som designperle - Smagfuld indretning til hjemmet
  October 24, 2023
 • Læs mere
  Bagagerumsmarkeder i Århus - Skattejagt for Dit Hjem
  October 5, 2023
 • Læs mere
  Billedophængning 101 - Skab Dit Hjemmes Kunstværk
  October 3, 2023
 • Læs mere
  Magiske julekalendere til voksne 🎄
  October 1, 2023
 • Læs mere
  Julemarkeder i Århus: din guide til hygge og bolig(jule)skatte
  September 29, 2023
 • Læs mere
  Farvesammensætning i 2023 - Sådan Skaber Du Harmoni i Dit Hjem
  September 11, 2023
 • Læs mere
  Repost: Nye sengeborde
  February 8, 2022
 • Læs mere
  Sådan vælger du lys og lamper til soveværelset
  November 25, 2021
 • Læs mere
  Er din topmadras også øko-tex certificeret?
  January 12, 2021
 • Læs mere
  Repost: Hjemme hos Annemette
  July 26, 2020
 • Læs mere
  Gode loppe og retro tv-programmer
  July 20, 2020
 • Læs mere
  Kunst på Aarhus Street Food
  July 13, 2020
 • Læs mere
  Smukke fliser på badeværelset
  July 5, 2020
 • Læs mere
  Det gule lyn
  June 21, 2020

Der findes rigtig mange danske blogs om boligindretning, og siden Vinterfryd blev startet i 2012, er der kommet rigtig mange flere til. Der kan være langt imellem de gode boligblogs, så derfor vi vil selvfølgelig anbefale at starte ud her, hvor du er sikret rigtig gode indlæg fra en etableret boligblog. Er du på udkig efter andre boligbloggere, så kan du smutter forbi vores Facebook-side, hvor vi har linket de bedste danske boligblogs.

Boligindretning fra vores eget hjem

Vi kommer med rigtig meget inspiration fra vores eget hjem, som vi jævnligt benytter som ”test-hjem” med de nyeste eller upcomming trends således, du allerede på forhånd kan se resultatet. Vi benytter selvfølgelig også inspirationsbilleder på boligbloggen, som ikke kommer fra vores hjem, blot for, at give dig den bedste oplevelse, når du læser med her på boligbloggen Vinterfryd.dk. Vi er altid åbne overfor forslag til nye projekter, hvis du sidder med en ide, som du rigtig gerne vil se os prøve her på boligbloggen. Vi bor i en gammel lejlighed, hvor der er rig mulighed for, at prøve en række fede boligtiltag.

Står du og er på udkig efter inspiration til et bestemt værelse/område i boligen, så har vi opdelt vores indlæg herefter, således du nemt kan finde alle vores inspirationsindlæg til dette bestemte værelse/område. Du skal blot følge de link vi har indsat herunder.

Indretning med farver i boligen

Men du er måske på udkig efter en boligblog med inspiration til indretning med farver? Hvis dette er tilfældet, så kan boligblog Vinterfryd sagtens hjælper dig, vi skriver nemlig en række indlæg kun omkring det, at indrette med farver. Du finder alle indlæg omkring dette her.

DIY på boligblog Vinterfryd.dk

Do It Yourself (DIY) er efterhånden blevet rigtig populært på de danske boligblogs, og ligeså her på boligbloggen Vinterfryd, hvor DIY-projekterne rækker helt tilbage til 2012. Dette betyder at du kan finde en række fede projekter til bolig, som du selv nemt kan lave, og benytte i indretningen. Vi har fokus på i vores DIY-indlæg, at alle skal kunne være med, så vi forklarer og fremviser hvad du skal gøre i alle indlæg. På en boligblog hører DIY sig til, da det er en rigtig god måde hvorpå, du kan indrettet din bolig, uden at bruge alt for mange penge. I vores hjem mener vi, at man sagtens kan sammenkoble DIY-projekter, antik, genbrug og flotte danske klassikere. Har du samme holdning til indretningen, så vil du kunne finde rigtig meget inspiration til din bolig her på vores boligblog.

Boligblog og genbrug?

Nu har vi allerede nævnt, at vi mener at genbrug sagtens kan være en del af indretningen. Og dette vil du også opleve i en række af de inspirationsindlæg du finder her på bloggen. Er du fra Århus, eller har mulighed for at besøge byen, så har vi også sammensat en genbrugsguide til alle de århusianske genbrugsbutikker.

Vores passion for loppemarkeder

Vi er vilde med loppemarkeder, og det er efterhånden blevet en tradition, at bruge vores sommer-weekender på de danske loppe- og kræmmermarkeder. Loppemarkeder kan være en rigtig god måde for dig, at indrette boligen med flotte kvalitetsprodukter, uden at det skal koste en formue. Det gælder blot om, at være et skridt foran trenden og vide, hvad der bliver ”det næste” i indretningen. Hvis du går efter dette, så vil du ofte få billigere priser, end hvis du køber hvad der er ”hot” lige i øjeblikket. Vi skriver løbende en række indlæg her på boligbloggen for, at hjælpe dig på vej med din loppeindkøb.

Vi har samlet alt blog boligindretning herover, så nu er det bare med at vælge de indlæg du vil læse her på Vinterfryd.dk. Husk at følge os på Facebook! På denne måde får du alle gode boligindlæg serveret på et sølvfad.

Write A Comment