By Nord laver de flotteste ting til hjemmet, og især deres sengetøj er jeg bare helt forgabt i! Jeg har overvejet mange gange nu, om jeg ikke skulle købe mig en sæt By Nord sengetøj, men jeg har altid endt med at finde på en anden løsning.

Sengetøjet fra By Nord har en pris til den lidt krydret side, og det er også derfor jeg har sprunget fra så mange gange før. Men jeg har faktisk ikke noget imod at betale prisen, hvis kvaliteten så ellers er derefter – er der nogen af jer der har erfaringer med By Nord sengetøj? Jeg er nemlig ikke særlig tilfreds med kvaliteten på det sengetøj jeg har købt i JYSK sidst, da jeg syntes den mørke farve på det, falmer alt alt for hurtigt – og det har alligevel kostet omkring 300 pr. sæt på tilbud!

Hest // Pindsvin // Træ
Der er SÅ mange flotte sæt By Nord sengetøj, men jeg har forsøgt at beherske mig, og kun vælge nogle stykker ud til jer her. Fælles for alle sættene fra By Nord er at der enten er dyre – eller natur motiver på. By Nord’s slogan er ’Hvor design og natur mødes’ – og det må man bestemt sige gør sig gældende for deres flotte sengetøj! De er alle så fredskyldte og naturlige, og jeg ville bestemt elske både at falde i søvn og vågne op med det flotte sengetøj omkring mig. Alle sættene er produceret i 100% økologisk bomuld, og jeg tror virkelig de er lækre!

 
Dådyr // Får // Bjørn
Jeg kunne med lethed købe hvert eneste sæt By Nord sengetøj, hvis pengene ellers rakte, men hvis jeg skulle vælge en favorit, må det nok blive det med fårene. Både fordi det skiller sig lidt ud fra resten, ved at have print næsten over hele dynene, men også fordi jeg syntes det er lidt skægt. Der gik utrolig lang tid, før jeg opdagede, at det var får der var på dette By Nord sengetøj, da jeg blev præsenteret for det, for første gang. Jeg syntes det var virkelig flot, og da det efter noget tid gik det op for mig hvad det forestillede, blev jeg bare endnu mere vild med det!

Hvis det ikke skulle være det fine sæt med fårene der endte hjemme hos mig, ville jeg nok vælge dådyret. Jeg syntes det passer så flot på det helt hvide stof, og træder efter min mening virkelig i karakter, i forhold til resten af dyremotiverne. Har i et favorit sæt By Nord sengetøj blandt disse – eller er det måske et helt andet, der har vundet lige præcis jeres hjerter?

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Pingback: Soveværelsestrends i 2014 | Til huset

  2. Pingback: By Nord viskestykker i fedt design - se alle viskestykkerne her

Write A Comment