Ja flere By Nord produkter herfra – for det er jo bare et lækkert mærke. Jeg har egentlig allerede skrevet et indlæg om viskestykker for noget tid tilbage, og der kom selvfølgelig også et enkelt By Nord visketykke med, men de er bare så sørens flotte at jeg lige blev nødt til at dedikere et helt indlæg til dem. Er i ikke også vild med de flotte By Nord viskestykker?

Som jeg skrev i sidste indlæg har jeg faktisk allerede nogle udmærket viskestykker, men det er de helt normale ’kokke’ viskestykker og de er altså bare en smule kedelige. Så når de engang skal skiftes ud er der ingen tvivl om at det bliver til nogle mere sprælske af slagsen.

By Nord viskestykker1By Nord viskestykker2By Nord viskestykker3By Nord viskestykker4By Nord viskestykker5By Nord viskestykker6
Bjørn // Ulv // Elg // Dådyr // Sten // Fyrreskov
Jeg har faktisk fundet frem til en hel del By Nord viskestykker, ja jeg blev faktisk overrasket over hvor mange forskellige, der egentlig er blevet lavet med tiden. Selvfølgelig er der de helt traditionelle med dyremotiverne, som man også kan finde på henholdsvis sengetøj og pyntepuder, men der findes også en hel del med mad relateret motiver.

Jeg kan godt lide By Nord viskestykkerne med dyremotiver, fordi de er så simple og udtryksfulde. Jeg ved ikke om jeg syntes de passer vildt godt ind i mit køkken og tror derfor også jeg er med hooked på at bruge netop disse motiver f.eks. til sengetøj – da jeg elsker de lyse nuancer, netop til sengetøj.

By Nord viskestykker7 By Nord viskestykker8 By Nord viskestykker9 By Nord viskestykker10 By Nord viskestykker11 By Nord viskestykker12
Knækbrød // Kyllinge ben // Brød // Vagtelæg // Valnødder // Østers
Jeg tror faktisk jeg hælder mest til et af viskestykkerne her – eller måske flere, for alle ens viskestykker behøves vel ikke at være ens! Jeg syntes det er en rigtig god idé at bruge mad motiver, når det nu netop er produkter der skal bruges i køkkenet og så elsker jeg dynamikken og udtrykket i de flotte motiver. Jeg aner faktisk ikke hvilket et af dem jeg skal vælge, hvis det kunne måtte være et enkelt, men jeg syntes både det med knækbrødene, det med fyrreskoven og ikke mindst det med østersene er virkelig flotte. Har i en favorit – eller bliver i også, ligesom mig, nødt til at vælge mere end et?

Men hvis jeg skulle vælge nogle af By Nord viskestykkerne og skrive på ønskesedlen til jul, så tror jeg faktisk det bliver i den mørke serie med brødet og østerserne og måske også det med valnødderne, selvom de ikke er helt den samme farvenuance. Jeg tror dog jeg vil lade mine egne viskestykker opbruge deres levetid, før jeg anskaffer mig nogle nye flotte By Nord viskestykker, for jeg har allerede så mange andre ønsker til boligen!

Udover viskestykker laver By Nord jo også en hulens masse andre lækre produkter til hjemmet, og hvis man f.eks. gerne vil have at nogle af tingene i ens køkken matcher lidt, så er det også muligt at få fingrene i et flot forklæde fra By Nord! Noget jeg faktisk kraftigt overvejer at investerer i, da vi lige nu deles om et enkelt herhjemme!

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment