Vi får, som jeg har nævnt kort tidligere snart en ny (brugt) sofa – og jeg glæde mig som et lille barn til at få skiftet vores gamle blå ud – som jeg har været led og ked af, meget længe! I vores nuværende sofa, har vi tre gamle puder, som jeg har planer om at ombetrække og bruge til et projekt ude på vores terrasse, og derfor kommer vi til at mangle nogle nye og fede puder!

– Find et stort udvalg af fede puder lige her –

Jeg har overvejet bare at sy nogle selv – da pudebetræk jo ikke er det mest kompliceret i hele verden, men nu når vi har fået sofaen foræret helt gratis, syntes jeg faktisk godt vi kan spendere lidt på et par nye puder til den. Om kærsten så er enig i det, det tør jeg ikke at sige, men mon ikke jeg skal få ham med på idé, med lidt kvindelig charme!?

fedepuder2 fedepuder8 fedepuder12 fedepuder11

 By Nord // By Nord // OYOY // HAY

Jeg har, som mange af jer nok allerede har fundet ud af et blødt punkt for de flotte puder fra By Nord, og derfor har jeg jo heller ikke kunnet lade være med at snuppe et par stykker af dem med her. Jellyfish har længe været min favorit blandt By Nord’s store udvalg af fede puder, men der også flere af deres lidt enklere og ikke nær så farvestrålende puder der begynder at vokse på mig, som f.eks. Moss. Jeg ved ikke helt om der er penge i budgettet til en By Nord pude, for de er jo desværre ikke lige de billigste, og når man som mig skifter stil, som vinden blæser, er det måske lige vovet nok at købe så lækker en pude.

fedepuder6 fedepuder5 fedepuder9fedepuder1
House Doctor // Ferm Living // Au Maison // Magnolia Living
Der findes heldigvis også en masse andre flotte og fede puder, og flere af dem indenfor en lidt mere medgørlig pris. Hvis man er til puder med tekst har jeg fundet to styks, og ingen af dem koster en bondegård. Den hvide er fra House Doctor og jeg kan faktisk ganske godt li’ den fordi den er så enkel, men jeg er dog ikke helt overbevist om at den passer ind i vores stue.

fedepuder3 fedepuder7 fedepuder10 fedepuder4
BANGBANG Copenhagen // Zalando Home // Louise Roe // House Doctor
Jeg aner ikke hvilke puder jeg skal købe – der er simpelthen alt for mange at vælge imellem! Der er selvfølgelig nogle jeg hælder mere til end andre, men jeg er ret langt fra at kunne købe nogle. Heldigvis går der lidt endnu før sofaen kommer, så mon ikke jeg får besluttet mig inden. Hvilke puder pryder jeres sofa – og er der nogle i vil anbefale frem for andre, sådan rent kvalitetsmæssigt?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Pyntepuder i lange baner! | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment