Min kæreste og jeg kan ikke lade være med at have en masse boligdrømme, mens vi er ude og rejse og noget af det, vi har snakket rigtig meget om, er stole. For at være helt præcis – spisebordsstole! Vi kunne nemlig godt tænke os en helt masse forskellige af slagsen, til et eller andet fedt og rustikt spisebord. Det kunne se skønt ud!

Og en af de stole skal være sådan en wire/string stol. Aner ikke hvordan jeg skal forklare det, så derfor lidt billeder….

string stol wire-stol-2

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4

Sådan cirka noget i den her stil. Men nøj hvor er de bare svære at finde! Jeg er selvfølgelig mest til en brugt og lidt slidt udgave, men jeg gider heller ikke at lede for evigt. Derfor har jeg kigget lidt på hvad de forskellige boligbutikker har stående. Men der er desværre ikke det store udvalg!

Jeg har fundet en udgave fra henholdsvis Menu og en fra Bloomingville og selvom de begge er mægtig fine, så sidder de bare ikke helt i skabet. Jeg bliver ved med at holde et øje, mens vi alligevel ikke har nogen fast bopæl, men jeg synes godt nok det virker en anelse uoverskueligt. Så hvis i tilfældigvis er faldet over en stol i denne stil eller lignende eller måske kender til nogle sider, hvor de dukker op af og til, så meld endelig ind!

– Indeholder affiliate links –

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment