I har sikkert set dem på diverse sociale medier, for en helt ny tendens er det ikke, med de vævede vægtæpper. Jeg må indrømme at det nok aldrig bliver noget der får en fod indenfor hjemme hos mig. Da jeg så dem først, kunne jeg slet ikke se det flotte i det, men med tiden har jeg stødt på nogle jeg synes ganske godt om. Med selvom nogle af dem er ganske pæne, så er de bare ikke rigtig mig!

På den anden side, kunne jeg faktisk godt tænke mig at væve et vægtæppe selv. Det ser nemlig vildt spændende ud og så er der bare et eller andet med vævning, der altid har fascineret mig! Om det nogensinde bliver en realitet, det er så en anden side af sagen.

vævedevægtæpper2 vævede vægtæpper

Jeg fandt lidt forskellige i min søgen og der er godt nok nogen der har været kreative! Jeg synes det er fedt at de er så forskellige og folk bare har brugt deres fantasi. Det har ikke været mig muligt, at finde nogle brands der laver de fine vægtæpper og derfor skal man nok forbi Etsy, Trendsales, dba eller noget lignende, hvis man ikke selv vil springe ud i en gang vævning!

Ved i om der er nogle interiørbrands der er gået i gang med at producerer de vævede vægtæpper?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment